Riool onderhoud

Periodiek rioolonderhoud voorkomt onaangename verrassingen

Periodiek rioolonderhoud aan uw rioleringsstelsel voorkomt onaangename verrassingen in verstoppingen, storingen en uitgaven. Daarom adviseert Rioolbeheer GH Baard ten sterkste om het rioleringsstelsel periodiek te laten reinigen en te laten controleren.

Aanslag van kalk, vet, zeep en urinesteen gaan op den duur voor vervelende situaties zorgen. Dat geldt vooral in veel gebruikte rioleringsstelsels in appartementencomplexen, horeca en voedsel-bereidende bedrijven. Maar ook zeker bij woonhuizen van woningcorporaties of particulieren. Rioolleidingen met een diameter tot Ø200 reinigt Rioolbeheer GH Baard vakkundig met hogedrukmachines.

Preventief onderhoud

Ook dakgoten gelden als belangrijke schakel in uw rioleringsstelsel. Enorme hoeveelheden regenwater dienen immers op een adequate wijze afgevoerd te worden, zodat uw dakgoot niet verstopt raakt. Dus ook voor dakgoten geldt dat preventief onderhoud noodzakelijk is.

GH Baard voer onderhoud uit voor o.a.:

Dus bel Rioolbeheer Baard gerust voor een afspraak naar 06-23881109 of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan.

Wij voeren overal rioolonderhoud uit, dus of u nou in Stiens, Menaldum, Groningen, Friesland of waar dan ook woont, Rioolbeheer Baard kan u helpen.