Vetputten

Vetputten en vetafscheiders vereisen vakkundig onderhoud

Vetputten, vetafscheiders, olieafscheiders en slibvangputten worden onder andere veelvuldig toegepast en zijn verplicht bij keukens voor bedrijfsmatige bereiding van warme spijzen zoals bij hotels, restaurants, bedrijfskantines, bejaardencentra, ziekenhuizen en dergelijke. Ook dienen vetputten en vetafscheiders te worden gebruikt bij bedrijven waar plantaardige en/of dierlijke vetten vrijkomen in de afvalwaterstroom zoals slagerijen, visverwerkers en bakkerijen. Deze vetputten vereisen vakkundig onderhoud waar wij ons in gespecialiseerd hebben.

Vetputten en/of vetafscheider-olieafscheider legen?

Tevens rust er op u een verplichting om uw vetput, olieafscheider of vetafscheider te gebruiken en periodiek te legen. Vaak is dit geregeld in de milieuvergunning. Rioolbeheer GH Baard zorgt dat daarbij behorende leidingen professioneel worden gereinigd. Een overvolle vetafscheider en/of verstopte aan- en afvoerleiding veroorzaakt water- en stankoverlast en dit komt altijd ongelegen. Rioolbeheer GH Baard beschikt over een hogedrukwagen en een vacuümzuigauto. Deze worden gebruikt om de vetafscheider professioneel te legen en de vetafscheider en het leidingsstelsel te reinigen waardoor een langere levensduur wordt gegarandeerd

Onderhoud van uw vetput of vetafscheider

Door preventief en periodiek onderhoud aan uw vetafscheider en olieafscheider en de daartoe behorende leidingstelsels te laten uitvoeren door Rioolbeheer GH Baard voorkomt u dat u en uw klanten voor vervelende verrassingen komen te staan.

Wenst u meer informatie over preventief en periodiek onderhoud van uw vetafscheider of slibvanger? Neemt u dan gerust even contact op met Rioolbeheer GH Baard. Wij bieden u het beste onderhoud tegen de beste prijs.

Geef uw vetput, vetafscheider of olieafscheider in onderhoud van Rioolbeheer GH Baard, daar heeft u dan geen zorgen meer over.

Dus bel Rioolbeheer GH Baard gerust voor een afspraak naar 06-23881109 of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Ook als uw vetput vol of verstopt is kunnen wij deze voor u legen.